Go to global navigation

Read the article

Go to local navigation

Go to footer



School of Food and Nutritional Sciences


Home > Campus life > Syllabuses > School of Food and Nutritional Sciences

Subject title 2017

Advanced Statistics  応用統計学
Analytical Chemistry  環境分析化学
Analytical Chemistry  分析化学
Anatomy and Physiology  解剖生理学
Anatomy and Physiology  機能形態学
Applied Microbiology  発酵学
Applied Nutrition Ⅱ  応用栄養学Ⅱ
Applied Nutrition I  応用栄養学Ⅰ
Basic Knowledge of Nutrition  基礎栄養学
Basic Mathematics  基礎数学
Basic Principles of Food Science  食品学総論
Basics of Clinical Nutrition  臨床栄養学総論
Biochemistry  生化学
Bioinformatics  バイオインフォマティクス
Biological Chemistry  生物化学
Biology I  生物学Ⅰ
Biology II  生物学Ⅱ
Chemical and Biological Properties of Foods 食材学
Chemical Biology  ケミカルバイオロジー
Chemistry I  化学Ⅰ
Chemistry II  化学Ⅱ
Clinical Nutrition I  臨床栄養学Ⅰ
Clinical Nutrition II  臨床栄養学Ⅱ
Clinical Pharmacology  臨床薬理学
Computer Science  情報科学
Cookery Science  調理科学(栄養)
Cookery Science  調理科学(食品)
Developmental Genetics  発生遺伝学
Earth Sciences I  地学Ⅰ
Earth Sciences II  地学Ⅱ
Educational Sociology  教育社会学
English for Overseas Research  海外研修英語
English in Food Science and Biotechnology I 食品生命科学英語Ⅰ
English in Food Science and Biotechnology II 食品生命科学英語Ⅱ
English in Food Science I  食品科学英語Ⅰ
English in Food Science II  食品科学英語Ⅱ
Enviromental Measuring  環境計量論
Environmental and Plant Sciences  植物環境学
Environmental Engineering  環境工学
Environmental Health Experiments  公衆衛生学実験
Environmental Health Science  環境健康科学
Environmental Life Sciences English I  環境生命科学英語Ⅰ
Environmental Life Sciences English II  環境生命科学英語Ⅱ
Environmental Microbiology  環境微生物学
Environmental Organic Chemistry  環境有機化学
Environmental Science English I  環境科学英語Ⅰ
Environmental Sciences English II 環境科学英語Ⅱ
Environmental Toxicology  環境毒性学
Enzymology  酵素学
Epidemiology in Nutrition  栄養疫学
Exercise Physiology  運動生理学
Experiments in Anatomy and Physiology  解剖生理学実験
Experiments in Biochemistry  生化学実験
Experiments in Cookery Science  調理科学実験
Experiments in Earth and Planetary Sciences 地学実験
Experiments in Environmental and Life Science I 環境生命科学実験Ⅰ
Experiments in Environmental and Life Science II 環境生命科学実験Ⅱ
Experiments in Environmental and Life Science III 環境生命科学実験Ⅲ
Experiments in Environmental and Life Science IV 環境生命科学実験Ⅳ
Experiments in Food Chemistry  食品化学実験
Experiments in Food Chemistry  食品学実験
Experiments in Food Science and Biotechnology I 食品生命科学実験Ⅰ
Experiments in Food Science and Biotechnology II 食品生命科学実験Ⅱ
Experiments in Food Science and Biotechnology III 食品生命科学実験Ⅲ
Experiments in Food Science and Biotechnology IV 食品生命科学実験Ⅳ
Experiments in Microbiology and Food Hygiene 微生物学・食品衛生学実験
Experiments in Nutritional Biochemistry  栄養化学実験
Experiments in Physiology  生理学実験
Field Practice in Clinical Nutrition  臨地実習(臨床栄養学)
Fieldwork  フィールドワーク
Food Analytical Chemistry  食品分析化学
Food Chemistry I  食品化学Ⅰ
Food Chemistry II  食品化学Ⅱ
Food Economics  食料経済
Food Engineering  食品工学
Food Engineering I  食品工学Ⅰ
Food Engineering II  食品工学Ⅱ
Food Hygiene I  食品衛生学Ⅰ(栄養)
Food Hygiene I  食品衛生学Ⅰ(食品)
Food Hygiene II  食品衛生学Ⅱ
Food Physics  食品物理学
Food Processing  食品プロセス学
Food Service Management I  給食経営管理論Ⅰ
Food Service Management II  給食経営管理論Ⅱ
Foods Packaging  食品包装論
Fundamental Statistic  基礎統計学
General Knowledge of Nutrition  栄養学総論
Genetic Engineering  遺伝子工学
Geochemical Cycle and Resources  循環資源論
Graduation Study  卒業研究
Healthcare System  保健医療福祉論
Human Ecology  ヒューマンエコロジー
Human Genomics  ヒューマンゲノミクス
Human Physiology  人体生理学
Immunology  免疫学
Interdisciplinary learning or practice  総合演習
Internship  インターンシップ
Introduction to Environmental Health Sciences 環境学総論
Introduction to Food and Nutritional Science 食品栄養科学入門
Introduction to Health Administration  健康管理概論
Introduction to Nutritional Sciences  栄養科学概論
Introductory Biotechnology  バイオテクノロジー論
Laboratory Experiments in Nutritional Physiology 栄養学実験
Listening I  リスニングⅠ
Listening II  リスニングⅡ
Management of Clinical Nutrition I  臨床栄養管理学Ⅰ
Management of Clinical Nutrition II  臨床栄養管理学Ⅱ
Mathematics  数学
Metabolic Engineering  代謝工学
Metabolic Engineering II  代謝工学Ⅱ
Microbiology  微生物学(栄養)
Microbiology  微生物学(食品・環境)
Molecular Biology  分子生物学
Natural Product Chemistry  天然物化学
Nutrition Education I  栄養教育論Ⅰ
Nutrition Education II  栄養教育論Ⅱ
Nutritional Biochemistry  栄養化学
Nutritional Function  栄養機能論
On-site Training in Food Service  校外実習(給食の運営)
Oral Communication I  オーラルコミュニケーションⅠ
Oral Communication II  オーラルコミュニケーションⅡ
Oral Communication III  オーラルコミュニケーションⅢ
Oral Communication IV  オーラルコミュニケーションⅣ
Organic Chemistry I  有機化学Ⅰ
Organic Chemistry II  有機化学Ⅱ
Organic Chemistry III  有機化学Ⅲ
Organic Chemistry IV  有機化学Ⅳ
Overview of Clinical Medicine  臨床医学概論
Overview of Food, Nutrition, and Environmental Sciences I 食品・栄養・環境科学概論Ⅰ
Overview of Food, Nutrition, and Environmental Sciences II 食品・栄養・環境科学概論Ⅱ
Pathology  病理学
Pathophysiology  病態生理学
Physical Chemistry  物理化学
Physical Experiments  物理学実験
Physics I  物理学Ⅰ
Physics II  物理学Ⅱ
Physiology  生理学
Plant Biology  植物学
Plant Biotechnology  植物工学
Practical English in Nutrition  栄養生命科学英語
Practical Training in Public Health  臨地実習(公衆栄養学)
Practicals of Biology  生物学実験
Practicals of Chemistry  化学実験
Practice in Applied Nutrition  応用栄養学実習
Practice in Clinical Nutrition  臨床栄養学実験
Practice in Cookery Science  調理学実習
Practice in Diet Therapy  臨床栄養学実習
Practice in Food Service Management  給食経営管理実習
Practice in Nutrition Education  栄養教育論実習
Practice in Public Nutrition  公衆栄養学実習
Principles of Education  教育原理
Professional Ethics for Engineers  技術者倫理
Protein Engineering  蛋白質工学
Public Health  公衆衛生学
Public Nutrition I  公衆栄養学Ⅰ
Public Nutrition II  公衆栄養学Ⅱ
Radiochemistry  放射化学
Resources and Energy  資源エネルギー論
Spectrscopic Analysis of Organic Compounds 機器分析学
Statistics  統計学
Studies in Nutritional Counseling  栄養カウンセリング論
Teaching Profession  教職論
TOEIC English I  TOEIC英語Ⅰ
TOEIC English II  TOEIC英語Ⅱ