Subject title 2024
Advanced Statistics 応用統計学
Analytical Chemistry 環境分析化学
Analytical chemistry 分析化学
Anatomy and Physiology 解剖生理学
Applied Microbiology 発酵学
Applied NutritionⅠ 応用栄養学Ⅰ
Applied NutritionⅡ 応用栄養学Ⅱ
Basic Knowledge of Nutrition 基礎栄養学
Basic Mathematics 基礎数学
Basic Principles of Food Science 食品学総論
Biochemistry Ⅰ 生化学Ⅰ
Biochemistry Ⅱ 生化学Ⅱ
Bioinformatics バイオインフォマティクス
Biological Chemistry 生物化学
Biology Ⅰ 生物学Ⅰ
Biology Ⅱ 生物学Ⅱ
Cell Biology 細胞生物学
Chemical and Biological Properties of Foods 食材学
Chemistry Ⅰ 化学Ⅰ
Chemistry Ⅱ 化学Ⅱ
Chemistry of Organic Chemical Reaction 反応有機化学
Clinical Nutrition 臨床栄養学
Clinical Pathology 臨床病態学
Clinical Pharmacology 臨床薬理学
Computer Science 情報科学
Cookery Science 調理科学(栄養)
Data Science and AI データサイエンス・AI
Developmental Genetics 発生遺伝学
Earth Sciences Ⅰ 地学Ⅰ
Earth Sciences Ⅱ 地学Ⅱ
Ecological Developmetal Biology and Gene 生態遺伝学
English for Overseas Research 海外研修英語
English in Food Science and Biotechnology Ⅰ 食品生命科学英語Ⅰ
English in Food Science and Biotechnology Ⅱ 食品生命科学英語Ⅱ
Enviromental Measuring 環境計量論
Environmental and Plant Sciences 植物環境学
Environmental Engineering 環境工学
Environmental Health Experiments 公衆衛生学実験
Environmental Microbiology 環境微生物学
Environmental Organic Chemistry 環境有機化学
Environmental Science English Ⅰ 環境科学英語Ⅰ
Environmental Science English Ⅱ 環境科学英語Ⅱ
Enzymology 酵素学
Epidemiology in Nutrition 栄養疫学
Exercise Physiology 運動生理学
Experiments in Anatomy and Physiology 解剖生理学実験
Experiments in Biochemistry 生化学実験
Experiments in Cookery Science 調理科学実験
Experiments in Earth and Planetary Sciences 地学実験
Experiments in Environmental and Life Science Ⅰ 環境生命科学実験Ⅰ
Experiments in Environmental and Life Science Ⅱ 環境生命科学実験Ⅱ
Experiments in Environmental and Life Science Ⅲ 環境生命科学実験Ⅲ
Experiments in Environmental and Life Science Ⅳ 環境生命科学実験Ⅳ
Experiments in Food Chemistry 食品化学実験
Experiments in Food Chemistry 食品学実験
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅰ 食品生命科学実験Ⅰ
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅱ 食品生命科学実験Ⅱ
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅲ 食品生命科学実験Ⅲ
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅳ 食品生命科学実験Ⅳ
Experiments in Nutritional Biochemistry 栄養化学実験
Field Practice in Clinical Nutrition 臨地実習(臨床栄養学)
Fieldwork on Environmental Sciences フィールドワーク
Food Analytical Chemistry 食品分析化学
Food Chemistry 食品化学
Food Economics 食料経済
Food Engineering Ⅰ 食品工学Ⅰ
Food Engineering Ⅱ 食品工学Ⅱ
Food Hygiene 食品衛生学(栄養)
Food Hygiene Ⅰ 食品衛生学Ⅰ(食品・環境)
Food Hygiene Ⅱ 食品衛生学Ⅱ
Food Marketing 食品マーケティング論
Food Physics 食品物理学
Food Processing 食品プロセス学
Food Science and Biotechnology Learned in English 英語で学ぶ食品生命科学
Food Service Management Ⅰ 給食経営管理論Ⅰ
Food Service Management Ⅱ 給食経営管理論Ⅱ
Foods Packaging 食品包装論
Fundamental Biochemistry 基礎生化学
Fundamental Experiments in Environmental 基礎環境生命科学実験
Fundamental Statistic 基礎統計学
General Knowledge of Nutrition 栄養学総論
Genetic Engineering 遺伝子工学
Geochemical Cycle and Resources 循環資源論
Healthcare System 保健医療福祉論
Human Ecology ヒューマンエコロジー
Human Genomics ヒューマンゲノミクス
Human Nutrition Interdisciplinary Seminar and Practice 総合演習
Human Physiology 人体生理学
Immunology 免疫学
Internship インターンシップ
Introduction to Environmental Health Sciences 環境学総論
Introduction to Food and Nutritional Science 食品栄養科学入門
Introduction to Health Administration 健康管理概論
Introductory Biotechnology バイオテクノロジー論
Laboratory Experiments in Nutritional Physiology 栄養学実験
Listening Ⅰ リスニングⅠ
Listening Ⅱ リスニングⅡ
Management of Clinical Nutrition Ⅰ 臨床栄養管理学Ⅰ
Management of Clinical Nutrition Ⅱ 臨床栄養管理学Ⅱ
Mathematics 数学
Metabolic Engineering 代謝工学
Microbiology 微生物学(栄養)
Microbiology 微生物学(食品・環境)
Molecular Biology 分子生物学
Natural Product Chemistry 天然物化学
Nutrition Education Ⅰ 栄養教育論Ⅰ
Nutrition Education Ⅱ 栄養教育論Ⅱ
Nutrition Teaching Guidance 栄養教育実習事前事後指導
Nutrition Teaching Practice 栄養教育実習
Nutritional Biochemistry 栄養化学
Nutritional Function 栄養機能論
Oral Communication Ⅰ オーラルコミュニケーションⅠ
Oral Communication Ⅱ オーラルコミュニケーションⅡ
Oral Communication Ⅲ オーラルコミュニケーションⅢ
Oral Communication Ⅳ オーラルコミュニケーションⅣ
Organic Chemistry Ⅰ 有機化学Ⅰ
Organic Chemistry Ⅱ 有機化学Ⅱ
Organic Chemistry Ⅲ 有機化学Ⅲ
Overview of Food, Nutrition, and Environmental Sciences Ⅰ 食品・栄養・環境科学概論Ⅰ
Overview of Food, Nutrition, and Environmental Sciences Ⅱ 食品・栄養・環境科学概論Ⅱ
Pathology 病理学
Physical Chemistry 物理化学
Physical Experiments 物理学実験
Physics Ⅰ 物理学Ⅰ
Physics Ⅱ 物理学Ⅱ
Plant Biology 植物学
Plant Biotechnology 植物工学
Practical Education for School Nutrition 学校栄養教育実践論
Practical English in Nutrition 栄養生命科学英語
Practical Seminar for Teaching Profession 教職実践演習(栄養教諭)
Practical Seminar for Teaching Profession(High School) 教職実践演習(高)
Practical Training in Public Health Nutrition 臨地実習(公衆栄養学)
Practicals of Biology 生物学実験
Practicals of Chemistry 化学実験
Practice in Applied Nutrition 応用栄養学実習
Practice in Cookery Science 調理学実習
Practice in Diet Therapy 臨床栄養学実習
Practice in Food Service Management 給食経営管理実習
Practice in Nutrition Education 栄養教育論実習
Practice in Public Nutrition 公衆栄養学実習
Practice outside the school in Food Service Management On-site Training in Food Service 校外実習(給食の運営)
Professional Ethics for Engineers 技術者倫理
Protein Engineering 蛋白質工学
Public Health 公衆衛生学
Public Nutrition Ⅰ 公衆栄養学Ⅰ
Public Nutrition Ⅱ 公衆栄養学Ⅱ
Radiochemistry 放射化学
School Nutrition and Health Education 学校栄養教育論
Sociology of Education 教育社会学
Special needs education 特別支援教育
Spectroscopic Analysis of Organic Compounds 機器分析学
Student Guidance 生徒指導
Studies in Nutritional Counseling 栄養カウンセリング論
Study for Graduation Thesis 卒業研究
Study on Curriculum 教育課程論
Study on Curriculum and Extra Curricular Activities 教育課程・特別活動論
Study on Extra Curricular Activities 特別活動論
Synthetic Biology 合成生物学
Teaching Methods for the Period for Integrated Studies 総合学習の指導法
Teaching Methods for the Period for Integrated Studies 総合的な学習の時間の指導法
Teaching Practice Ⅰ 教育実習Ⅰ
Teaching Practice Ⅱ 教育実習Ⅱ
Teaching Profession 教職論
The Essentials of Education 教育原理
Theory of Student Guidance and Career Guidance 生徒指導・進路指導論
TOEIC English Ⅰ TOEIC英語Ⅰ
TOEIC English Ⅱ TOEIC英語Ⅱ
Toxicology 毒性学
Analytical Chemistry 環境分析化学
Analytical chemistry 分析化学
Anatomy and Physiology 解剖生理学
Applied Microbiology 発酵学
Applied NutritionⅠ 応用栄養学Ⅰ
Applied NutritionⅡ 応用栄養学Ⅱ
Basic Knowledge of Nutrition 基礎栄養学
Basic Mathematics 基礎数学
Basic Principles of Food Science 食品学総論
Biochemistry Ⅰ 生化学Ⅰ
Biochemistry Ⅱ 生化学Ⅱ
Bioinformatics バイオインフォマティクス
Biological Chemistry 生物化学
Biology Ⅰ 生物学Ⅰ
Biology Ⅱ 生物学Ⅱ
Cell Biology 細胞生物学
Chemical and Biological Properties of Foods 食材学
Chemistry Ⅰ 化学Ⅰ
Chemistry Ⅱ 化学Ⅱ
Chemistry of Organic Chemical Reaction 反応有機化学
Clinical Nutrition 臨床栄養学
Clinical Pathology 臨床病態学
Clinical Pharmacology 臨床薬理学
Computer Science 情報科学
Cookery Science 調理科学(栄養)
Data Science and AI データサイエンス・AI
Developmental Genetics 発生遺伝学
Earth Sciences Ⅰ 地学Ⅰ
Earth Sciences Ⅱ 地学Ⅱ
Ecological Developmetal Biology and Gene 生態遺伝学
English for Overseas Research 海外研修英語
English in Food Science and Biotechnology Ⅰ 食品生命科学英語Ⅰ
English in Food Science and Biotechnology Ⅱ 食品生命科学英語Ⅱ
Enviromental Measuring 環境計量論
Environmental and Plant Sciences 植物環境学
Environmental Engineering 環境工学
Environmental Health Experiments 公衆衛生学実験
Environmental Microbiology 環境微生物学
Environmental Organic Chemistry 環境有機化学
Environmental Science English Ⅰ 環境科学英語Ⅰ
Environmental Science English Ⅱ 環境科学英語Ⅱ
Enzymology 酵素学
Epidemiology in Nutrition 栄養疫学
Exercise Physiology 運動生理学
Experiments in Anatomy and Physiology 解剖生理学実験
Experiments in Biochemistry 生化学実験
Experiments in Cookery Science 調理科学実験
Experiments in Earth and Planetary Sciences 地学実験
Experiments in Environmental and Life Science Ⅰ 環境生命科学実験Ⅰ
Experiments in Environmental and Life Science Ⅱ 環境生命科学実験Ⅱ
Experiments in Environmental and Life Science Ⅲ 環境生命科学実験Ⅲ
Experiments in Environmental and Life Science Ⅳ 環境生命科学実験Ⅳ
Experiments in Food Chemistry 食品化学実験
Experiments in Food Chemistry 食品学実験
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅰ 食品生命科学実験Ⅰ
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅱ 食品生命科学実験Ⅱ
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅲ 食品生命科学実験Ⅲ
Experiments in Food Science and Biotechnology Ⅳ 食品生命科学実験Ⅳ
Experiments in Nutritional Biochemistry 栄養化学実験
Field Practice in Clinical Nutrition 臨地実習(臨床栄養学)
Fieldwork on Environmental Sciences フィールドワーク
Food Analytical Chemistry 食品分析化学
Food Chemistry 食品化学
Food Economics 食料経済
Food Engineering Ⅰ 食品工学Ⅰ
Food Engineering Ⅱ 食品工学Ⅱ
Food Hygiene 食品衛生学(栄養)
Food Hygiene Ⅰ 食品衛生学Ⅰ(食品・環境)
Food Hygiene Ⅱ 食品衛生学Ⅱ
Food Marketing 食品マーケティング論
Food Physics 食品物理学
Food Processing 食品プロセス学
Food Science and Biotechnology Learned in English 英語で学ぶ食品生命科学
Food Service Management Ⅰ 給食経営管理論Ⅰ
Food Service Management Ⅱ 給食経営管理論Ⅱ
Foods Packaging 食品包装論
Fundamental Biochemistry 基礎生化学
Fundamental Experiments in Environmental 基礎環境生命科学実験
Fundamental Statistic 基礎統計学
General Knowledge of Nutrition 栄養学総論
Genetic Engineering 遺伝子工学
Geochemical Cycle and Resources 循環資源論
Healthcare System 保健医療福祉論
Human Ecology ヒューマンエコロジー
Human Genomics ヒューマンゲノミクス
Human Nutrition Interdisciplinary Seminar and Practice 総合演習
Human Physiology 人体生理学
Immunology 免疫学
Internship インターンシップ
Introduction to Environmental Health Sciences 環境学総論
Introduction to Food and Nutritional Science 食品栄養科学入門
Introduction to Health Administration 健康管理概論
Introductory Biotechnology バイオテクノロジー論
Laboratory Experiments in Nutritional Physiology 栄養学実験
Listening Ⅰ リスニングⅠ
Listening Ⅱ リスニングⅡ
Management of Clinical Nutrition Ⅰ 臨床栄養管理学Ⅰ
Management of Clinical Nutrition Ⅱ 臨床栄養管理学Ⅱ
Mathematics 数学
Metabolic Engineering 代謝工学
Microbiology 微生物学(栄養)
Microbiology 微生物学(食品・環境)
Molecular Biology 分子生物学
Natural Product Chemistry 天然物化学
Nutrition Education Ⅰ 栄養教育論Ⅰ
Nutrition Education Ⅱ 栄養教育論Ⅱ
Nutrition Teaching Guidance 栄養教育実習事前事後指導
Nutrition Teaching Practice 栄養教育実習
Nutritional Biochemistry 栄養化学
Nutritional Function 栄養機能論
Oral Communication Ⅰ オーラルコミュニケーションⅠ
Oral Communication Ⅱ オーラルコミュニケーションⅡ
Oral Communication Ⅲ オーラルコミュニケーションⅢ
Oral Communication Ⅳ オーラルコミュニケーションⅣ
Organic Chemistry Ⅰ 有機化学Ⅰ
Organic Chemistry Ⅱ 有機化学Ⅱ
Organic Chemistry Ⅲ 有機化学Ⅲ
Overview of Food, Nutrition, and Environmental Sciences Ⅰ 食品・栄養・環境科学概論Ⅰ
Overview of Food, Nutrition, and Environmental Sciences Ⅱ 食品・栄養・環境科学概論Ⅱ
Pathology 病理学
Physical Chemistry 物理化学
Physical Experiments 物理学実験
Physics Ⅰ 物理学Ⅰ
Physics Ⅱ 物理学Ⅱ
Plant Biology 植物学
Plant Biotechnology 植物工学
Practical Education for School Nutrition 学校栄養教育実践論
Practical English in Nutrition 栄養生命科学英語
Practical Seminar for Teaching Profession 教職実践演習(栄養教諭)
Practical Seminar for Teaching Profession(High School) 教職実践演習(高)
Practical Training in Public Health Nutrition 臨地実習(公衆栄養学)
Practicals of Biology 生物学実験
Practicals of Chemistry 化学実験
Practice in Applied Nutrition 応用栄養学実習
Practice in Cookery Science 調理学実習
Practice in Diet Therapy 臨床栄養学実習
Practice in Food Service Management 給食経営管理実習
Practice in Nutrition Education 栄養教育論実習
Practice in Public Nutrition 公衆栄養学実習
Practice outside the school in Food Service Management On-site Training in Food Service 校外実習(給食の運営)
Professional Ethics for Engineers 技術者倫理
Protein Engineering 蛋白質工学
Public Health 公衆衛生学
Public Nutrition Ⅰ 公衆栄養学Ⅰ
Public Nutrition Ⅱ 公衆栄養学Ⅱ
Radiochemistry 放射化学
School Nutrition and Health Education 学校栄養教育論
Sociology of Education 教育社会学
Special needs education 特別支援教育
Spectroscopic Analysis of Organic Compounds 機器分析学
Student Guidance 生徒指導
Studies in Nutritional Counseling 栄養カウンセリング論
Study for Graduation Thesis 卒業研究
Study on Curriculum 教育課程論
Study on Curriculum and Extra Curricular Activities 教育課程・特別活動論
Study on Extra Curricular Activities 特別活動論
Synthetic Biology 合成生物学
Teaching Methods for the Period for Integrated Studies 総合学習の指導法
Teaching Methods for the Period for Integrated Studies 総合的な学習の時間の指導法
Teaching Practice Ⅰ 教育実習Ⅰ
Teaching Practice Ⅱ 教育実習Ⅱ
Teaching Profession 教職論
The Essentials of Education 教育原理
Theory of Student Guidance and Career Guidance 生徒指導・進路指導論
TOEIC English Ⅰ TOEIC英語Ⅰ
TOEIC English Ⅱ TOEIC英語Ⅱ
Toxicology 毒性学